Klik for online version

Nyt fra SAS Institute

Information management

SAS
April 2012
Det er STORT, det handler om DATA og det har brug for ANALYTICS! »

Vi er fuldstændig afhængige af teknologi i forretningslivet, og vi står over for en dramatisk udvikling – en udvikling, som handler om bits and bites. Det handler om datamængder, dataprocesser, og hvordan vi forholder os til data. Det handler i bund og grund om information. Værdien skabes, når din virksomhed kan bruge informationen til at skabe indsigt – og igen bruge denne indsigt til at skabe nye forretningsmuligheder. Læs leder.

Af Jonas Kjellstrand, Sr. Director, Information Management


Nyheder
En revolution indenfor analyse og visualisering af Big Data »
Med lanceringen af SAS Visual Analytics kombinerer SAS styrken i sine analytics-løsninger med intuitiv analyse og visualisering af forretningsdata, som kan deles via web og iPads.
Analyse af kundeinformation skal løfte luftfartsselskabet »
Jeg oplever, at vi har en stærk, indarbejdet kultur for at udnytte data som grundlag for forretningsbeslutninger, siger Rickard Gustafson, koncernchef i Scandinavian Airlines (artikel på svensk). 
Eksperter og debat
Fra data til viden – nøglen til succes »
Bruger du dine data rigtigt og er du i stand til at tage beslutninger på bakgrund af dem? Læs artikel af Torulf Mollestad, Ph.D og rådgiver indenfor Advanced Analytics.
Seks perspektiver på big data »
6 internationale eksperter giver her et bud på, hvad big data handler om. Ét godt råd går igen: Se bagom tidens buzzwords og sats på en fleksibel it-infrastruktur, der for alvor kan levere analytics. (Videoklip).
Big data: big challenges, big opportunities »
The Economist sammensatte for nylig et ekspertpanel. Læs deres bud på, hvordan virksomheder kan udnytte big data til at ekspandere deres markeder.
Events
Analytics 2012
For analytikere, der arbejder med SAS, er Analytics 2012 stedet. Bliv opdateret fagligt, imens du udvider dit netværk.
Köln, Tyskland |14.-15. juni 2012

Viden
White Papers: High-performance analytics (2012)
Browse through our wide selection of white papers on High Performance Analytics.

Kontakt og praktisk information
Afmeld; I Opret en SAS-profil I Min mening om nyhedsbrevet I Jobs; I Kontakt SAS

Redaktion: Britta Skriver og Rikke Ørberg. SAS Institute A/S, Købmagergade 7-9,
1150 København K. www.sas.com/dk. info@sdk.sas.com. Telefon 70 28 28 70.Kontakt SAS Institute via post: SAS Institute A/S Købmagergade 7-9, DK-1150 København K

SAS og alle andre SAS Institute Inc. produkter eller servicenavne er registrerede varemærker, der tilhører SAS Institute Inc. i USA og andre lande.

® indikerer registrering i USA. Copyright © SAS Institute Inc.