Løsninger & produkter / Information management

Information management

Tag hånd om virksomhedens information i hele kæden fra rå data til viden.

Information management omhandler det første, afgørende trin i business analytics - nemlig at skabe det nødvendige datafundament. Udviklingen på området går stærkt.

  • Hvordan udvikler teknologierne indenfor information management sig?
  • Hvilke nye forretningsmuligheder åbner de op for?
  • Hvad kan du med de de nye SAS-løsninger til håndtering af store datamængder og intuitiv dataudforskning?

Se webvideoer på det nye information management-læringssite og få svar.

Video om SAS Information Management

 

Sådan hjælper SAS dig med information management

Data skal samkøres, integreres, renses, lagres og administreres fornuftigt, hvilket den anerkendte suite af SAS®-løsninger håndterer sikkert og effektivt. Når du samarbejder med SAS om information management opnår du:

  • Anerkendte, skalérbare og fleksible softwareløsninger, som kan hente data fra alle kilder
  • Et samlet business analytics framework med nem administration og avancerede analysemuligheder
  • SAS' forretningsrådgivere støtter din organisation i at sikre succes via branchekendskab, best practices og støtte til organisatoriske forandringsprocesser
  • Vores erfarne stab af SAS-konsulenter hjælper med at strukturere og verificere beriget data, samt naturligvis med den konkrete implementering af SAS-løsningerne

"- Vi har en lang tradition for at være skarpe på data. De operationelle banksystemer er outsourcet af hensyn til stordriftsfordelene, og derfor er det vigtigt, at den it-mæssige understøttelse af ledelsesmæssige beslutninger foregår hos os selv. Vi skal selv kunne arbejde med data, og her bruger vi en SAS-platform"

Carsten Henriksen

It-direktør

Spar Nord

Læs kundehistorien 

Relevante løsninger


Data management - Håndtér data rigtigt og få mulighed for at arbejde med præcis, entydig information, der deles mellem alle relevante afdelinger i virksomheden.

Master data management -Skab et entydigt og korrekt overblik over virksomhedens stamdata ved hjælp af master data management (MDM).

Dataintegration - En suite af effektive SAS-løsninger, som henter og integrerer data fra alle kildesystemer ved hjælp af bl.a. metadata.

Datakvalitet - Vi hjælper dig med at sikre datakvalitet via en strategisk tilgang og markedsledende DataFlux®-teknologi.  

Data access engines (sas.com) - SAS' stærke teknologier til dataudtræk hjælper dig med at udnytte data fra alle kildesystemer strategisk. 

SAS 9.3  - Læs mere om den seneste version af SAS-platformen med den åbne og skalérbare arkitektur.

Derfor skal du vælge SAS

  • Du får ét samlet overblik, når du bygger din it-platform med SAS. Dataintegration og en bevidst strategi for metadata giver dig overblik på tværs - også i dine eksisterende systemer
  • SAS er din strategiske partner. Vi kender allerede dine udfordringer, og vi vil dialogen. Vi leverer ikke et system, en proces eller en løsning, men en løbende styrkelse af din forretning ud fra dine behov
  • SAS kan som den eneste udbyder af ledelsesinformation tilbyde et samlet business analytics framework til at løfte disse udfordringer

Tag kontakt

Har du et spørgsmål, eller vil du gerne sætte et møde op? Ring til os på 70 28 28 70 eller kontakt os elektronisk.