Faglige netværk /

Deltag i en af SAS Institutes faglige netværksgrupper

Mød ligesindede og få værdifulde tips og tricks med hjem

Mød os i vores åbne Linkedin-grupper eller meld din virksomhed ind i én af vores faglige netværksgrupper, som mødes både fysisk og på LinkedIn. 

  • SAS Forum DK - LinkedIn-gruppe for alle danske SAS-brugere, der ønsker at dele tips & tricks m.m. 
  • Klog på SAS - LinkedIn-gruppe for SAS-kursister, der deler viden med hinanden og vores instruktører
  • Morgendagens ledere -  LinkedIn-gruppe for ledere, der deler viden og opbygger netværk 
  • SAS ABC-netværk - LinkedIn-gruppe om Activity-Based Costing for netværksmedlemmer og andre fagpersoner

Faglige netværk faciliteret af SAS

De faglige netværksgrupper henvender sig hovedsageligt til vores kunder og faciliteres af en fagekspert fra SAS Institute. Et medlemskab af et netværk gælder for hele virksomheden. Deltagerne betaler selv omkostningerne ved møderne, og et ubegrænset antal medarbejdere fra medlemsvirksomhederne kan deltage i hvert netværksmøde.

SAS9 Platform Network

 

  

SAS®9 Platform Network
For virksomheder, som bruger BI eller DI server. Netværket beskæftiger sig bredt med de tekniske aspekter af platformen. Mikkel Mandrup er tovholder for gruppen, som mødes ca. 3 gange årligt i eksterne lokaler.
Læs mere om SAS9 Platform Network 

 
SAS Analytics Network 


 

SAS® Analytics Network
For virksomheder, der er interesserede i de muligheder, forecasting, mining og andre analytics-discipliner byder på. Netværket beskæftiger sig både med de tekniske og forretningsmæssige aspekter af analytics. Dorthe Krogh er tovholder for gruppen, som mødes ca. 3 gange årligt.
Læs mere om SAS Analytics Network 
   
SAS Financial Network SAS® Financial Network
Formålet med netværket er at styrke din, og de øvriges deltageres, viden om SAS® Financial management og dermed øge den enkeltes SAS-kompetencer. På den måde forstærker hver virksomhed samtidig udbyttet af deres SAS® FM-løsning. Louise Brandt Fredenslund er tovholder for gruppen, som mødes ca. 1-2 gange årligt.
Læs mere om SAS Financial Network 
     
SAS ABC Network     SAS® ABC Network
Det er vores mål at gøre ABC-netværket til Danmarks førende videns- og ressourcecenter for ABC (Activity-Based Costing). Netværket faciliterer vidensudveksling mellem virksomheder (private såvel som offentlige) og udgør et forum, hvor brugere af SAS® ABM kan udveksle erfaringer og udvikle deres ABM-kompetencer. Konsulentchef Hans Hørdum er tovholder for gruppen.
Læs mere om SAS ABC Network 
     
SAS ABC Network SAS® Integrated Marketing management
For kunder og virksomheder, der er interesseret i Customer Intelligence/CRM: Kampagnehåndtering og forbedring af ROI på kampagner, kundedata, modvirkning af churn, forbedret kryds-/opsalg osv. Netværket beskæftiger sig både med de tekniske og forretningsmæssige aspekter af Customer Intelligence. Anette Baxmann er tovholder for gruppen, som mødes 2-3 gange årligt.
Læs mere om SAS® Integrated Marketing Management