Løsninger & produkter / Indkøbsaftale under SKI

Modernisér din SAS®-software via SKI

SAS Institute tilbyder alle SAS-kunder i det offentlige at modernisere og konsolidere deres eksisterende SAS® -software under fordelagtige vilkår

SAS er omfattet af indkøbsaftalen under Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S (SKI), hvilket giver adgang til volumenrabatter, samt at offentlige organisationer kan henvende sig direkte til SAS uden først at skulle i EU-udbud.

Få mere information
For mere information kan du kontakte divisionsdirektør Per Dahl Jensen (kommuner og regioner) eller divisionsdirektør Lars Kirdan (statslige organisationer).

Derfor skal du vælge SAS®

Du får ét samlet overblik, når du bygger din it-platform med SAS. Dataintegration og en bevidst strategi for metadata giver dig overblik på tværs - også i dine eksisterende systemer.

SAS er din strategiske partner. Vi kender allerede dine udfordringer og vi vil dialogen. Vi leverer ikke et system, en proces eller en løsning, men en løbende styrkelse af din forretning ud fra dine behov.

SAS kan som den eneste udbyder af ledelsesinformation tilbyde en samlet platform for business analytics til at løfte disse udfordringer.

Er du klar til at gå i dialog med os?

Kontakt SAS Institute på telefon 70 28 28 70 eller skriv til os
Tilmeld dig SAS Institutes nyhedsbrev 

Tag kontakt

Har du et spørgsmål, eller vil du gerne sætte et møde op? Ring til os på 70 28 28 70 eller kontakt os elektronisk.