Delaware Consulting wordt nieuwe Value Added Reseller van SAS

Predictive Analytics als basis voor de toekomst

Tervuren, 29 april 2014

Business analytics specialist SAS en IT dienstverlener Delaware Consulting hebben hun samenwerking geformaliseerd in een reseller contract. De overeenkomst tussen beide organisaties brengt tal van nieuwe kansen met zich mee. Voor Delaware Consulting een opportuniteit om vanaf heden ook predictive analytics toe te voegen aan hun reeds bestaande business software aanbod op SAP, Microsoft en OpenText omgevingen.

Door deze overeenkomst kan Delaware nu ook zijn marktaanbod vergroten en predictive analytics aanbieden binnen hun customer experience aanbod voor omni-channel klanten, met oplossingen uit de SAS Customer Intelligence suite. Daarbij komen nog de forecasting en mining capaciteiten die Delaware zal aanbieden in een Analytics as a Service (AaaS)model. Voor SAS is deze overeenkomst een mogelijkheid om de visibiliteit en verkoop van SAS® Visual Analytics en SAS Predictive Analytics bij middelgrote ondernemingen te versterken.

Lokaal of AaaS

Het aanbod aan SAS software en diensten wordt door Delaware Consulting op verschillende manieren aangeboden. Of de oplossingen worden op de infrastructuur van de klant zelf geïnstalleerd, of de klant kiest voor een Analytics as a Service (AaaS) model bij Delaware. Hiermee kunnen beide organisaties de instapdrempel voor analytics opmerkelijk verlagen en een optimaal gebruiksgemak en –ervaring verzekeren.

Veel synergie, weinig overlap

Guy Huyberechts, Head of Business Development & Presales van SAS, vond in Delaware Consulting een complementaire partner: “Niet alleen ons aanbod maar ook onze klanten sluiten naadloos aan bij die van Delaware Consulting. Daarnaast zien we bij hen een gelijkaardige gedrevenheid onder experts, een sterke focus op business software en een uitgebreide expertise in verticale markten met o.a. retail, manufacturing, voeding, utilities en automotive. ”

Philippe Dendievel, partner Delaware Consulting: “Ondertussen werden onze (pre)sales, consultants en support ondergedompeld in een predictive analytics training en werd ook onze demo omgeving uitgerust met de nodige software. We zijn er klaar voor om middelgrote organisaties te overtuigen van de voordelen en waarde van SAS Visual Analytics en SAS Predictive Analytics.” 

------------------------

Noot voor de redactie. 
Op de foto van links naar rechts: Jan Delaere, CEO Delaware Consulting - Vanessa Galère, Business Alliance Manager SAS - Philippe Dendievel, Partner Delaware Consulting - Guy Huyberechts, Head of Alliances, Business Development and Pre Sales SAS.

 

Over SAS
SAS is marktleider in software en diensten voor business analytics, en de grootste onafhankelijke verkoper op de markt voor business intelligence. Via innovatieve oplossingen, opgeleverd binnen een geïntegreerd raamwerk, helpt SAS klanten in meer dan 50.000 vestigingen om hun prestaties te verbeteren en waarde te leveren door sneller betere beslissingen te nemen. SAS geeft zijn klanten sinds 1976 wereldwijd THE POWER TO KNOW®.

For more information contact:

SAS Institute nv
Gracy Poelman
Kasteel de Robiano
Hertenbergstraat 6
B - 3080 Tervuren
Tel.: +32 (0)2 766.07.52
Fax: +32 (0)2 766.07.77
E-mail: gracy.poelman@sbx.sas.com
www.sas.com/belux

SAS en alle andere product- of servicenamen van SAS Institute Inc. zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van SAS Institute Inc. in de VS en andere landen. ® wijst op VS-registratie. Andere merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve eigenaarsbedrijven. Copyright © 2013 SAS Institute Inc. Alle rechten voorbehouden.