Daikin Europe verzekert accurate planning en forecasts met SAS

SAS® Demand-Driven Forecasting helpt vraag en aanbod op rendabele manier in balans te brengen.

Tervuren, 4 oktober 2012

Tervuren, 4 oktober 2012 – Daikin Europe NV zal voortaan het demand planning proces in goede banen leiden met SAS® Demand-Driven Forecasting.  Hiermee wil Daikin Europe nog meer inzicht creëren in het demand planning proces en de accuraatheid van planning en forecasts nog verhogen.

SAS Demand-Driven Forecasting laat toe om via een flexibele interface het planningproces te modeleren en signalen die de vraag bepalen nog sneller op te vangen. De oplossing ondersteunt consensus forecasting en maakt het mogelijk om op een rendabele manier vraag en aanbod in balans te brengen.

 

Over SAS
SAS is marktleider in software en diensten voor business analytics, en de grootste onafhankelijke verkoper op de markt voor business intelligence. Via innovatieve oplossingen, opgeleverd binnen een geïntegreerd raamwerk, helpt SAS klanten in meer dan 50.000 vestigingen om hun prestaties te verbeteren en waarde te leveren door sneller betere beslissingen te nemen. SAS geeft zijn klanten sinds 1976 wereldwijd THE POWER TO KNOW®.

For more information contact:

SAS Institute nv
Gracy Poelman
Kasteel de Robiano
Hertenbergstraat 6
B - 3080 Tervuren
Tel.: +32 (0)2 766.07.52
Fax: +32 (0)2 766.07.77
E-mail: gracy.poelman@sbx.sas.com
www.sas.com/belux

SAS en alle andere product- of servicenamen van SAS Institute Inc. zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van SAS Institute Inc. in de VS en andere landen. ® wijst op VS-registratie. Andere merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve eigenaarsbedrijven. Copyright © 2012 SAS Institute Inc. Alle rechten voorbehouden.