Nieuwe Head of Business Development bij SAS

In stand houden en versterken van positie als trusted advisor belangrijker dan ooit

Tervuren, 16 July 2012

SAS Institute, leider in business analytics software en services verwelkomt Guy Huyberechts als Head of Business Development voor België en Luxemburg. Guy vervangt Jeroen Van Godtsenhoven die onlangs werd benoemd tot Sales Manager voor SAS België en Luxemburg.

Meer en meer bedrijven zien het belang in van de toepassing van business analytics om beslissingen te ondersteunen en meer inzicht te creëren in hun – vaak grote hoeveelheden – data. SAS helpt bedrijven om te bepalen waar en op welke manier het inschakelen van business analytics hen het meeste waarde kan opbrengen. Daarom is het niet alleen noodzakelijk dat wij de business van onze klanten kennen, maar ook dat wij de uitdagingen van de sector of van specifieke domeinen goed begrijpen. Guy Huyberechts zal met zijn team van business developers en pre-sales consultants nauw samenwerken met de verkopers om ervoor te zorgen dat onze klanten optimaal begeleid worden bij de keuze en implementatie van SAS oplossingen.

De 50-jarige Guy Huyberechts behaalde zijn Master in Commercial & Financial Services en IT aan ICHEC en deed daarna heel wat ervaring op in o.a. project management, Customer Intelligence en Supply Chain Management bij GB en Carrefour. Bij Proximus was hij eerst verantwoordelijk voor Marketing Intelligence en daarna voor Marketing voor de residentiële markt. Bij Belgacom had hij verschillende functies, waaronder het Customer Go-To-Market Management gevolgd door het management van het e-sales kanaal en de e-marketing activiteiten.

“De kennis van consumentenbehoeftes en over hoe bedrijven massa’s gegevens moeten verwerken om beter hun klanten te bedienen en dus loyaler te maken, zowel als mijn ervaring met het definiëren van “value propositions” voor verschillende klantensegmenten, zal in deze functie zeker van pas komen om SAS klanten een belangrijke meerwaarde te kunnen bieden.”, aldus Guy Huyberechts.

Patrick Van Deven, Managing Director SAS Belgium & Luxembourg: “Door zijn ervaring in retail, telecom en business analytics is Guy een versterking van het leadership team van SAS, een aanwinst die onze business- focus bevestigt. Ik ben blij dat hij ons team komt versterken en ben overtuigd van de toegevoegde waarde die hij onze klanten en partners zal kunnen bezorgen.”

 

Over SAS
SAS is marktleider in software en diensten voor business analytics, en de grootste onafhankelijke verkoper op de markt voor business intelligence. Via innovatieve oplossingen, opgeleverd binnen een geïntegreerd raamwerk, helpt SAS klanten in meer dan 50.000 vestigingen om hun prestaties te verbeteren en waarde te leveren door sneller betere beslissingen te nemen. SAS geeft zijn klanten sinds 1976 wereldwijd THE POWER TO KNOW®.

For more information contact:

SAS Institute nv
Gracy Poelman
Kasteel de Robiano
Hertenbergstraat 6
B - 3080 Tervuren
Tel.: +32 (0)2 766.07.52
Fax: +32 (0)2 766.07.77
E-mail: gracy.poelman@sbx.sas.com
www.sas.com/belux

SAS en alle andere product- of servicenamen van SAS Institute Inc. zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van SAS Institute Inc. in de VS en andere landen. ® wijst op VS-registratie. Andere merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve eigenaarsbedrijven. Copyright © 2012 SAS Institute Inc. Alle rechten voorbehouden.