SAS en SBI Consulting bieden forecasting oplossingen voor KMOs

Geavanceerde forecasting functies beschikbaar via SaaS

Tervuren, 18 mei 2012

SAS, leider in software en diensten voor Business Analytics, en SBI Consulting gaan samenwerken om geavanceerde forecasting oplossingen op de SMB markt te brengen.

SBI Consulting gaat SAS Forecasting software in een SaaS-omgeving aanbieden, zodat de forecasting capaciteit beschikbaar wordt via een bijzonder veilig en kosten-efficiënt kanaal. Deze aanpak combineert de kracht van SAS-software – gebaseerd op meer dan 35 jaar ervaring - met de technische kennis van SBI Consulting over de SAS-oplossingen, in het bijzonder planning en forecasting. SBI Consulting past een bijzonder gewaardeerde managementaanpak toe om bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun planning- en forecasting omgeving.

SAS Forecasting Intelligence stelt bedrijven van elke omvang in staat om snel en automatisch hoogkwalitatieve prognoses te genereren om op fluctuaties te kunnen anticiperen en efficiënter te kunnen plannen voor de toekomst.

 

About SBI consulting
SBI Consulting maakt deel uit van de CRONOS Group en werkt met hooggeschoolde zeer vakkundige medewerkers die bedrijven zowel technisch als functioneel kunnen ondersteunen tijdens het hele proces van implementatie en ondersteuning van SAS software. www.sbiconsulting.be

Over SAS
SAS is marktleider in software en diensten voor business analytics, en de grootste onafhankelijke verkoper op de markt voor business intelligence. Via innovatieve oplossingen, opgeleverd binnen een geïntegreerd raamwerk, helpt SAS klanten in meer dan 50.000 vestigingen om hun prestaties te verbeteren en waarde te leveren door sneller betere beslissingen te nemen. SAS geeft zijn klanten sinds 1976 wereldwijd THE POWER TO KNOW®.

For more information contact:

SAS Institute nv
Gracy Poelman
Kasteel de Robiano
Hertenbergstraat 6
B - 3080 Tervuren
Tel.: +32 (0)2 766.07.52
Fax: +32 (0)2 766.07.77
E-mail: gracy.poelman@sbx.sas.com
www.sas.com/belux

SAS en alle andere product- of servicenamen van SAS Institute Inc. zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van SAS Institute Inc. in de VS en andere landen. ® wijst op VS-registratie. Andere merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve eigenaarsbedrijven. Copyright © 2012 SAS Institute Inc. Alle rechten voorbehouden.