SAS klanten bekroond met award tijdens SAS Forum Belux

Awards for Excellence voor het toepassen van SAS in specifieke business domeinen

Tervuren, 8 oktober 2010

Deze bedrijven kregen van SAS, leider in business analytics software en diensten, een Award of Excellence toegekend tijdens het SAS Forum België & Luxemburg op 7 oktober in Louvain-la-Neuve. De awards zijn een erkenning voor het strategische en innovatieve gebruik van SAS software in specifieke domeinen.

Dexia Bank – De ‘SAS Award for Excellence’ in Risk Intelligence

Dexia Bank vertrouwt op de flexibiliteit en de nauwkeurigheid van SAS software ter ondersteuning van de complexe berekeningen van de risico-indicatoren (Value at Risk of VaR) bij een geïntegreerd risicobeheer. De bank rekent dagelijks op SAS om op een snelle manier betrouwbare resultaten te leveren.

Colruyt - De ‘SAS Award for Excellence’ in Marketing Optimization.
Colruyt gebruikt SAS software om informatie over het koopgedrag van klanten – verzameld via hun Extra-kaarten - te analyseren en zodoende inzicht te krijgen in hun interesses. Op die manier kunnen ze zich ervan verzekeren dat iedere klant – 2 miljoen families in België – relevante voordelen en kortingbons ontvangt die perfect aansluiten bij hun behoeften en wensen.

Bart Van Roost,Department Head Analytics, mocht de award in ontvangst nemen.

 

Over SAS
SAS is marktleider in business analytics software en services, en de grootste onafhankelijk leverancier binnen de business intelligence markt. Met behulp van innovatieve oplossingen binnen een geïntegreerd framework, helpt SAS klanten op 45.000 sites bij het verbeteren van hun performantie en bij het leveren van kennis voor het nemen van betere en snellere beslissingen. Sinds 1976, geeft SAS zijn klanten wereldwijd The Power to Know®. Meer informatie vindt u op: http://www.sas.com/belux.

Voor meer informatie en/of een interview, gelieve contact op te nemen met:

SAS Institute nv
Gracy Poelman
Kasteel de Robiano
Hertenbergstraat 6
B - 3080 Tervuren
Tel.: +32 (0)2 766.07.52
Fax: +32 (0)2 766.07.77
E-mail: gracy.poelman@sbx.sas.com
www.sas.com/belux

Creative Strategies
Elke De Ridder
Koningin Astridlaan 49 bus 1
1780 Wemmel
Tel.: +32 (0)2 267.41.60
Fax: +32 (0)2 267.12.89
E-mail: ederidder@creative-strategies.eu.com

SAS en alle andere SAS Institute Inc. product- of dienstnamen zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van SAS Institute Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. ® wijst op een registratie in de VS. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Copyright © 2010 SAS Institute Inc.