Ivy Vanderheyden nieuwe Marketing Manager SAS BeLux

Tervuren, september 2010

SAS Institute, leider in business analytics, verwelkomt Ivy Vanderheyden als nieuwe Marketing Manager voor België en Luxemburg. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het uitrollen van het wereldwijde marketing- en communicatieplan in België en Luxemburg en het opstarten en organiseren van locale marketingactiviteiten met allianties en partners. Ivy volgt Patrick Xhonneux op, die eerder dit jaar werd benoemd tot EMEA Director van de nieuwe Accenture SAS Analytics Group, een strategisch partnership dat SAS eerder dit jaar sloot met Accenture om een nieuwe generatie predictive analytics oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

De kersverse Marketing Manager ziet een duidelijke taak voor haar weggelegd: “SAS is uitgegroeid tot de grootste niet-beursgenoteerde speler in het domein van Business Analytics. Ik zie het dan ook als een belangrijke doelstelling in mijn nieuwe functie om met de juiste marketingmix SAS’ positie als onbetwiste marktleider te ondersteunen en verder te stimuleren. Om dit te realiseren wil ik samen met mijn team niet alleen de nadruk leggen op eigen communicatie en op een weloverwogen keuze van onze marketingactiviteiten in functie van de noden van onze klanten, maar wil ik tevens samenwerken met de juiste externe partijen.”

Ivy Vanderheyden De 36-jarige Ivy Vanderheyden werkte voor haar aanstelling bij SAS drie jaar als Marketing Manager bij Cognos en vijf jaar als Marketing en Communications Manager bij ABX LOGISTICS.

Ze startte haar carrière ruim 10 jaar geleden bij het reclame adviesbureau N’lil (het vroegere Rebound Communications).

“Met haar ervaring als manager en haar kennis van onze markt, ben ik ervan overtuigd dat ze actief zal bijdragen tot de verdere groei van onze business”, besluit country manager Patrick Van Deven.

Meer over Ivy Vanderheyden is te vinden op LinkedIn. Een foto van Ivy in hoge resolutie is beschikbaar op aanvraag.

 

 

Over SAS
SAS is marktleider in business analytics software en services, en de grootste onafhankelijk leverancier binnen de business intelligence markt. Met behulp van innovatieve oplossingen binnen een geïntegreerd framework, helpt SAS klanten op 45.000 sites bij het verbeteren van hun performantie en bij het leveren van kennis voor het nemen van betere en snellere beslissingen. Sinds 1976, geeft SAS zijn klanten wereldwijd The Power to Know®. Meer informatie vindt u op: http://www.sas.com/belux.

Voor meer informatie en/of een interview, gelieve contact op te nemen met:

SAS Institute nv
Gracy Poelman
Kasteel de Robiano
Hertenbergstraat 6
B - 3080 Tervuren
Tel.: +32 (0)2 766.07.52
Fax: +32 (0)2 766.07.77
E-mail: gracy.poelman@sbx.sas.com
www.sas.com/belux

Creative Strategies
Elke De Ridder
Koningin Astridlaan 49 bus 1
1780 Wemmel
Tel.: +32 (0)2 267.41.60
Fax: +32 (0)2 267.12.89
E-mail: ederidder@creative-strategies.eu.com

SAS en alle andere SAS Institute Inc. product- of dienstnamen zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van SAS Institute Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. ® wijst op een registratie in de VS. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Copyright © 2010 SAS Institute Inc.