Številka 4 / 2010
SAS Adriatic Region Newsletter


HR novice

Polona Novak | SAS Adriatic Region
HR Manager

V veselje mi je predstaviti tri naše nove člane s katerimi bomo zaključili to leto:

Vedrana Istuk


Vedrana Ištuk se nam je pridružila v sredini novembra in prinaša v naš analitični oddelek večletne izkušnje s področja bančništva in ocenjevanja kreditnih tveganj.

V decembru smo dobrodošlico zaželeli:

Katarina Pevcevic


Katarini Pevčević, svetovalki na področju integracije podatkov, ki je obogatila naš svetovalni oddelek “Implementation and Technology”, s fokusom nudenja SAS svetovalnih storitev našim klientom iz bančništva.


Bojan Pavlovic


Bojanu Pavloviću, ki se je ravno tako pridružil našim sodelavcem v oddelku “Implementation and Technology” kot svetovalec na področju poslovne inteligence v   telekomunikacijah.

“42”. Število zaposlenih SAS Adriatic Region ekipe, s katerim bomo vstopili v 2011. “Odgovor na življenje, univerzum in vse”, če vprašate Google. Nimamo odgovorov na vse, vendar se bomo še naprej trudili in vam dajali moč znanja -THE POWER TO KNOW®.

 

 


Your SAS profile:

Want to get more out of your relationship with SAS? Create a SAS profile. Don't miss important updates from SAS! Please add sas.com as a domain in your safe sender list.

About this e-mail:
If you do not wish to receive future e-mails, please go to http://www.sas.com/apps/userid/email_preference.jsp. To contact SAS via postal mail: SAS, SAS Campus Drive, Cary NC 27513 USA. ATTN: Legal Division/Privacy Manager.

SAS and all other SAS Institute Inc. product or service names are registered trademarks or trademarks of SAS Institute Inc. in the USA and other countries. ® indicates USA registration. Other brand and product names are trademarks of their respective companies. Copyright © SAS Institute Inc. All rights reserved.