Številka 4 / 2010
SAS Adriatic Region NewsletterKatarina Milic


Uvod

Katarina Milić | SAS Adriatic Region
Marketing Coordinator

Dragi prijatelji,

Ob koncu leta je vedno nekaj, kar si je vredno zapomniti, in nekaj novega, česar se lahko veselimo.

V našem prvem letu glasila Adriatic Region Newsletter si bomo zapomnili najbolj priljubljene članke. Osebno vam je lahko slog pisanja všeč ali ne, lahko se s predstavljenimi mnenji strinjate ali ne, podatki pa so vedno pravilni… in podatki kažejo, da je te članke prebrala večina med vami.

Jelena Stojanović v svojem članku podatke predstavi z drugega zornega kota – tiste podatke, ki nas obkrožajo v vsakdanjem življenju. Prednosti analitične obdelave teh podatkov in njihovega spreminjanja v uporabne informacije je treba še odkriti, in to je nekaj, česar se lahko veselimo.

Dodamo pa lahko še nekaj, kar se z leti ne spreminja: več podatkov kot zberete, več podatkov kot analizirate, lažje boste razumeli preteklost, predvideli prihodnost in bolj zaupali v sedanjost..., če bi le Božiček to pravočasno izvedel.

Želimo vam prijetne praznike in se veselimo še enega skupnega uspešnega leta!


Jelena Stojanovic


Izziv M2M

Jelena Stojanović | Telekom Srbija a.d.
Direktor marketinga in prodaje

50 milijard povezanih naprav je osupljiva vizija, ki jo je februarja 2010 napovedal eden od glavnih akterjev v telekomunikacijski industriji in odtlej vsepovsod odmeva kot mantra. Uspela je celo pritegniti pozornost medijev zunaj telekomunikacijskega sektorja (vemo, da imajo novinarji radi številke, še posebej tako visoke). ...naprej

 

Najbolj popularni članki v letu 2010Predrag Culibrk


SAS na obisku

Predrag Ćulibrk | Telekomunikacije RS (m:tel)
Generalni direktor

Banja Luka 9.4.2010.

Štirje stebri trajnostne rasti

S čestitkami za doseženo rast v letu 2009 smo pogovor s Predragom Ćulibrkom začeli z vprašanjem, ali predstavlja rast strateški cilj tudi za letošnje leto, ali pa bo usmerjenost družbe naravnana bolj na branjenje doseženega položaja. Odgovor se strnjeno glasi ’trajnostna rast’ in ga sestavljata dva dela ...naprej


Katarina Milic


Raziskovalna delavnica

Katarina Milić | SAS Adriatic Region
Marketing koordinator

Ker delam v marketingu moram biti vedno na tekočem z dogajanji v podjetju, zato ni presenetljivo, da mi ustreza odprt delovni prostor v naši pisarni. Takšna okolica povečuje pretok informacij in mi prihrani marsikatero vprašanje s katerim bi prišla do potrebnih informacij o projektih in drugem dogajanju. ...naprej


Marko Tutunovic


CRM: Trajnostno dobra zamisel

Marko Tutunović | SAS Adriatic Region
Director, Professional Services and Delivery

Vplivni francoski književnik in politik Victor Hugo je zapustil številne misli, ki jih še danes citiramo, ena najpogosteje uporabljenih pa se nanaša na moč dobre ideje, ki jo po njegovem mnenju prepoznavamo po tem, da je prišel njen čas. Čeprav je to sicer izgovoril v političnem kontekstu, je citat dokaj uporaben tudi v poslovnem svetu, vendar ga je potrebno za današnje, precej bolj dinamične razmere dopolniti s pojmom »trajnost«. ...naprej

HR novice

Polona Novak | SAS Adriatic Region
HR Manager

V veselje mi je predstaviti tri naše nove člane s katerimi bomo zaključili to leto. ...naprej

 

SAS Adriatic Region


Predhodne številke:

Številka 3 / 2010
Številka 2 / 2010
Številka 1 / 2010

Številka 4 / 2009


Iz medijev:

Hrvatska
se može priključiti vrhu svjetske ICT industrije (PDF)
Poslovni dnevnik, 2. december 2010

T-Mobile Gets SASsy With Campaign Management”
Billing & OSS World, 4 November, 2010

How is analytics dragging marketing into the future? MyCustomer.com - 9 December, 2010


SAS Global Forum 2010

 

On-Demand Webinar


Kontakt:
sas@adr.sas.com
Tel. +386 1 230 86 00


Za odjavo z liste pošljite email na sas@adr.sas.com

 


Your SAS profile:

Want to get more out of your relationship with SAS? Create a SAS profile. Don't miss important updates from SAS! Please add sas.com as a domain in your safe sender list.

About this e-mail:
If you do not wish to receive future e-mails, please go to http://www.sas.com/apps/userid/email_preference.jsp. To contact SAS via postal mail: SAS, SAS Campus Drive, Cary NC 27513 USA. ATTN: Legal Division/Privacy Manager.

SAS and all other SAS Institute Inc. product or service names are registered trademarks or trademarks of SAS Institute Inc. in the USA and other countries. ® indicates USA registration. Other brand and product names are trademarks of their respective companies. Copyright © SAS Institute Inc. All rights reserved.