Prvi kvartal 2010
SAS Adriatic Region NewsletterKatarina Milic


SAS Adriatic Novosti

Katarina Milić | SAS Adriatic Region
Marketing Coordinator


Predstavljamo vam sedem novih članov naše ekipe in sedem članov, katerih prispevek k doseganju rasti si zasluži nagrado.

Novi člani naše in vaše ekipe so:

Dasa Ilic


Daša Ilić je nova članica finančne službe. Daša ima deset let delovnih izkušenj na področju računovodstva in financ.


Jelena Ilic


Jelena Ilić prinaša bogate izkušnje in znanje na področju telekomunikacij in upravljanja projektov. Jelena je bila v preteklih enajstih letih zaposlena kot višji inženir za mobilna omrežja, vodja razvoja na področju mobilne telefonije in direktor sektorja za razvoj.


Zorica Kranjc


Zorica Kranjc bo z izkušnjami na področju integracije podatkov in poslovne inteligence okrepila naš tim implementacije in tehnologije. Zorica je bila v preteklih petih letih zaposlena na delovnem mestu sistemskega vodje.


Marko Krneta


Marko Krneta je svetovalec, ki v ekipo prinaša znanje in izkušnje na področju implementacije bančnih rešitev. Preteklih šest let je bil zaposlen na pozicijah, vezanih na finančni kontroling.


Ivana Malek


Ivana Malek je okrepitev na področju implementacije tehnoloških rešitev in praks. Naši ekipi se je pridružila kot svetovalec, s poudarkom na integraciji podatkov. Ivana je bila v prejšnjih dveh letih in pol zaposlena na poziciji višjega projektanta.


Dusan Marjanovic


Dušan Marjanović je okrepitev na področju svetovanja.Odgovoren bo za arhitekturo podatkov, implementacijo rešitev, ter zagotavljanje kakovostne tehnične podpore našim strankam.. Dušan ima pet let delovnih izkušenj na področju sistemskega inženiringa.


Henrieta Mladar


Henrieta Mladar je priznana strokovnjakinja na področju vodenja projektov. Henrieta ima več desetletne mednarodne izkušnje v vodenju projektov za sisteme upravljanja dokumentacije in poslovnih procesov.

Elite Circle

V letošnjem letu smo ustanovili SAS Adriatic Elite Club, katerega namen je prepoznati in počastiti zaposlene, ki so s svojim trudom, visokim profesionalizmom in izjemnimi dosežki pripomogli k še enemu letu uspešnega poslovanja SAS Adriatic Region.
Za leto 2009 so si posebno priznanje in vikend na jadranski obali prislužili:


Igor Dobric

Igor Dobrić, ConsultantBorut Hafner

Borut Hafner, Consultant


Nadza Milanovic


Nadža Milanović, Consultant


Katarina Milic


Katarina Milić, Marketing Coordinator


Bor Novak


Bor Novak, Practice Leader, Implementation and Technology


Jelena Petrovski


Jelena Petrovski, Consultant


Matej Pivac


Matej Pivac, Consultant 

 


Your SAS profile:

Want to get more out of your relationship with SAS? Create a SAS profile. Don't miss important updates from SAS! Please add sas.com as a domain in your safe sender list.

About this e-mail:
If you do not wish to receive future e-mails, please go to http://www.sas.com/apps/userid/email_preference.jsp. To contact SAS via postal mail: SAS, SAS Campus Drive, Cary NC 27513 USA. ATTN: Legal Division/Privacy Manager.

SAS and all other SAS Institute Inc. product or service names are registered trademarks or trademarks of SAS Institute Inc. in the USA and other countries. ® indicates USA registration. Other brand and product names are trademarks of their respective companies. Copyright © SAS Institute Inc. All rights reserved.