Prvi kvartal 2010
SAS Adriatic Region NewsletterKatarina Milic


Novosti iz SAS Adriatic Region-a

Katarina Milić | SAS Adriatic Region
Marketing Coordinator


Pogledajte ko su sedam novih članova našeg tima i sedam članova čiji doprinos ostvarenom rastu zaslužuje nagradu.

Novi članovi našeg i vašeg tima su:

Dasa Ilic


Daša Ilić je novi član našeg sektora finansija. Daša ima desetogodišnje iskustvo na poslovima vezanim za računovodstvo i finansije.


Jelena Ilic


Jelena Ilić sa sobom donosi veliko iskustvo i znanje iz telekomunikacionog sektora i projektnog menadžmenta. Jelena je prethodnih 11 godina bila zaposlena na pozicijama višeg inženjera za mobilne mreže, šefa službe za razvoj servisa u mobilnoj telefoniji i direktora Sektora za razvoj usluga.


Zorica Kranjc


Zorica Kranjc sa iskustvom iz oblasti integracije podataka i poslovne inteligencije doprineće jačanju naše prakse u implementaciji i tehnologiji. Zorica je prethodnih 5 godina bila zaposlena na poziciji sistem menadžera.


Marko Krneta


Marko Krneta je konsultant koji timu donosi znanje i iskustvo u području implementacije bankarskih rešenja. Marko je prethodnih 6 godina bila zaposlen u na pozicijama vezanim za finansijski kontroling.


Ivana Malek


Ivana Malek je naše pojačanje u oblasti implementacije rešenja i tehnološke prakse, a pridružila se našem timu kao konsultant sa fokusom na integraciju podataka. Ivana je prethodne dve i po godine bila zaposlena na poziciji višeg projektanta.


Dusan Marjanovic


Dušan Marjanović je pojačanje u konsultantskom delu i biće odgovoran za arhitekturu podataka, implementaciju rešenja i obezbeđivanje kvalitetne tehničke podrške našim klijentima. Dušan ima 5 godina iskustva na poziciji sistem inženjera.


Henrieta Mladar


Henrieta Mladar je provereni profesionalac u oblasti projektnog menadžmenta. Henrieta ima više od 10 godina međunarodnog iskustva u vođenju projekata za sisteme upravljanja dokumentacijom i poslovnim procesima.


Elite Circle

Od ove godine osnovali smo SAS Adriatic Elite Club, sa ciljem prepoznavanja članova koji su se izdvojili svojim zalaganjem, profesionalizmom i doprinosom tokom prethodne godine.
Specijalno priznanje i odmor na obalama Jadranskog mora, za 2009. godinu su  zaslužili su:


Igor Dobric

Igor Dobrić, ConsultantBorut Hafner

Borut Hafner, Consultant


Nadza Milanovic


Nadža Milanović, Consultant


Katarina Milic


Katarina Milić, Marketing Coordinator


Bor Novak


Bor Novak, Practice Leader, Implementation and Technology


Jelena Petrovski


Jelena Petrovski, Consultant


Matej Pivac


Matej Pivac, Consultant

 

 

Your SAS profile:

Want to get more out of your relationship with SAS? Create a SAS profile. Don't miss important updates from SAS! Please add sas.com as a domain in your safe sender list.

About this e-mail:
If you do not wish to receive future e-mails, please go to http://www.sas.com/apps/userid/email_preference.jsp. To contact SAS via postal mail: SAS, SAS Campus Drive, Cary NC 27513 USA. ATTN: Legal Division/Privacy Manager.

SAS and all other SAS Institute Inc. product or service names are registered trademarks or trademarks of SAS Institute Inc. in the USA and other countries. ® indicates USA registration. Other brand and product names are trademarks of their respective companies. Copyright © SAS Institute Inc. All rights reserved.