Nyt fra SAS
 
 
 
 
 

 

   

Det er netværket, der tæller

Gamle hierarkier forsvinder til fordel for en ny orden. Teknologiekspert Peter Hinssen og SAS Institutes direktør Keld Zornig diskuterer, hvad det betyder for bl.a. marketing og CIO'ens rolle.

Læs interview

 

 

 

 

Kommunens analytiske rejse

Odense Kommune er i gang med en omfattende omstilling. Med brug af data og analytisk tænkning vil den indføre nye, innovative løsningsmodeller.

Læs baggrundsartikel

 

 

 

 

10 tips til analytisk success fra Thornton May

Thornton May rejser verden rundt med sine budskaber om sammenhængen mellem analytics og virksomheders konkurrenceevne. Her får du hans 10 tips til alle, der vil videre med analytics.

Læs artikel
 

 

 

 

Nye oplevelser på nettet

Der er nye miljøer at udforske, når du besøger SAS online. Hjemmesiden har fået et løft, og vi lancerer thinkforward - en ny nordisk portal, som leverer berigende indhold med fokus på innovation, leadership og big data analytics.

 


  

Tilmeld dig nu: Webinar om datavisualisering 

Den 21. august kan du få indsigt i, hvordan den seneste SAS-teknologi til datavisualisering kan bruges til problemløsning. Vi gennemgår en use case fra telebranchen. Prøv også webcasts fra tidligere webinarer.

Lær mere og registrer dig


 

Hvis du har kommentarer til nyhedsbrevet, er du velkommen til at skrive til  rikke.oerberg@sas.com . Har du lyst til flere historier og debat, vil vi benytte lejligheden til at anbefale vores blog  Hidden Insights .
Dit abonnement kan du ændre eller opsige via din 
SAS-profil . God læselyst og på forhånd tak!