Nyt for SAS-brugere
 
 
 
 
 

 

   

Dorte Aaquist Hougaard står i spidsen for SAS-modernisering hos Lundbeck  

Vores SAS-profil i denne omgang har styr på projektledelse og brænder for optimering. Hendes seneste projekt bragte Lundbeck på SAS® 9.4 og gav et internationalt SAS-team et kompetenceløft.

Læs om Dorte og hendes seneste SAS-projekt

 

 

 

 

Tag med på SAS Forum den 9. oktober

Du kan i år glæde dig til mange hands-on- og demosessioner med mulighed for dialog. Tilmeld dig, inden early bird-rabatten udløber den 31. juli.

Early bird-tilmelding

 

 

 

 

Speciale om dieselbiler og økologi vinder pris

Anders Munk-Nielsen løb med førstepladsen i SAS Institutes Analytics Specialepris. Han vandt 10.000 kr. og mødte efterfølgende SAS Institutes grundlægger Jim Goodnight.

Læs blogpost 
 

 

 

 

Prøv SAS-certificering med sommerrabat!

Der er stor forskel på, hvordan vi lærer bedst. Måske hører du til dem, der ønsker stor fleksibilitet og papir på dine kompetencer? Med e-learning bestemmer du selv sted og tempo.

Se tilbud

 

   

 

 

 

Nye oplevelser på nettet

Der er nye miljøer at udforske, når du besøger SAS online. Hjemmesiden har fået et løft, og vi lancerer thinkforward -- en ny nordisk portal, som leverer berigende indhold med fokus på innovation, leadership og big data analytics.

 

 


  

Tilmeld dig nu: Webinar om datavisualisering 

Den 21. august kan du få indsigt i, hvordan den seneste SAS-teknologi til datavisualisering kan bruges til problemløsning. Vi gennemgår en use case fra telebranchen. Prøv også webcasts fra tidligere webinarer.

Lær mere og registrér dig


 

Hvis du har kommentarer til nyhedsbrevet, er du velkommen til at skrive til  rikke.oerberg@sas.com . Har du lyst til flere historier og debat, vil vi benytte lejligheden til at anbefale vores blogs Klog på SAS og Hidden Insights. Dit abonnement kan du ændre eller opsige via din SAS-profil .  God læselyst og på forhånd tak!