Konsultointi

Autamme asiakasta saavuttamaan kestävää lisäarvoa ja menestystä

 

We are driven by you and are fueled by your possibilities.

Read executive viewpoint

Fritz Lehman
VP Customer Engagement and Support

Sitoutuneita auttamaan sinua

Organisaatiosi data on ainutlaatuista ja määrittelee sen, mitä olette, paljastaa sen saavutukset ja sisältää menestyksen avaimet. Me SASilla haluamme auttaa asiakkaitamme muuttamaan raakadatan älykkääksi ja elintärkeäksi tiedoksi toimittamalla juuri oikeat tekniset ratkaisut ja palvelut.

Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaistaksemme heidän liiketoimintahaasteitaan kuunnellen heitä ja perehtyen jokaisen yrityksen erityistarpeisiin ja tavoitteisiin luodaksemme perustan sujuvalle etenemiselle ja menestyksekkäälle lopputulokselle. Tällä tavoin pystymme toimittamaan juuri oikeat SAS-ratkaisut ja teknologian yhdistettynä kulloisenkin hankkeen erityistarpeisiin räätölöityihin palveluihin.

Syvällinen toimialatuntemus

Asiantuntevat konsulttimme jakavat vahvan toimiala- ja ratkaisuosaamisensa asiakkaan kanssa koko palvelutoimituksen ajan tuoden hankkeeseen käytännön kokemuksensa sekä toimialan ja valittujen teknologioiden parhaat käytännöt varmistaakseen asiakkaan tiimin työn onnistumisen myös jatkossa.

Teknologia ja ratkaisut

Konsulteillamme on vankka kokemus tosielämän liiketoimintaongelmien ratkaisemisesta. Tämän osaamisen avulla toimitamme aina kunkin asiakkaan tarpeeseen sopivan räätälöidyn ja joustavan tarvittavista moduuleista koostuvan kokonaisuuden.

Huolehdimme menestyksesi jatkuvuudesta

Riippumatta siitä, oletko vasta perehtymässä tapaamme auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa, vai haluatko löytää uusia keinoja olemassa olevan SAS-teknologiasi hyödyntämiseen, me haluamme huolehtia menestyksesi jatkuvuudesta. Meiltä saat terävintä SAS-osaamista ja palvelua, joiden avulla syntyy lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä, miten voimme auttaa juuri sinun organisaatiotasi.

Yrityksesi menestystä nyt ja varsinkin tulevaisuudessa määrittelee yhä enemmän kyky reagoida oikealla tavalla jatkuvasti muuttuviin taloudellisiin olosuhteisiin ja asiakkaiden tarpeisiin. Oikean teknologian ja ratkaisujen valinta ja niiden integrointi organisaation avainprosesseihin tuo kilpailuetua, jolla on merkitystä. SASin konsultoinnin kanssa yhdessä työskennellen voit varmistaa, että investointisi SAS-teknologiaan tuottaa täyden hyödyn heti hankkeen alkuvaiheessa ja koko sen elinkaaren ajan.

 

 

Onnistuneen SAS-investoinnin kulmakivet


  • Juuri omaan liiketoimintahaasteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu.
  • Uusien ratkaisujen ja teknologian sujuva integrointi nykyisen IT-infrastruktuurisi kanssa.
  • Sovellusten ja liiketoimintaprosessien tehokas implementointi ja hienosäätö.
  • Ratkaisujen toimivuuden ja hyödynnettävyyden säännöllinen seuranta.

Me tarjoamme alan johtavan teknologian ja palvelut, joilla voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja varmistamaan investoinnista saatavan hyödyn.

Businessman working on a digital tablet

SAS Instituten konsultointipalvelut kattavat koko informaation hallinnan elinkaaren inspiraatiosta jatkokehitykseen, sisältäen vastuulliset projektitoimitukset joko perinteisin tai ketterin menetelmin. Ensisijaisia fokusalueitamme informaation hallinnan lisäksi ovat markkinoinnin ja riskienhallinnan ratkaisut.

Asiantuntijamme ja projektitoimitukset

Arkkitehtimme ovat kokeneita liiketoiminnan prosessien ja tietojen mallintajia, ja projektipäällikkömme ovat sertifioituneita ammattilaisia, jotka soveltavat työssään parhaita projektien hallinnan menetelmiä. Lisäksi asiantuntijamme ovat tyypillisesti fokusoituneet primääristi joko edistyneeseen analytiikkaan, BI:hin ja visualisointiin, tai tiedon hallintaan.

Kauttamme voimme tarvittaessa tarjota niin globaalit kuin lokaalitkin SAS Instituten ja kumppaneidemme asiantuntijat.

Projektitoimitukset teemme asiakkaillemme kustannustehokkaasti panostamalla huippuosaamisen kautta nopeisiin ja laadukkaisiin toimituksiin.

Ajatuksiamme analytiikasta

Analytiikka tarkoittaa meille mm. ennustamista, matemaattista optimointia, tiedon ja tekstin louhintaa, varastosaldojen ja sidotun pääoman laskemista, relevanttien tarjousten oikea-aikaisuutta oikealle kohderyhmälle, skenaarioiden laskemista sekunneissa vuorokausien sijaan, parempaa potilasturvallisuutta ja asiakaspalvelua.

BI ja tiedon visualisointi on meille mm. salamannopeaa, muistinvaraista ja mobiiliystävällistä sekä samalla analyyttisesti mielenkiintoista ja helposti lähestyttävää. Se antaa meille näkemystä ja paljastaa entuudestaan tuntemattomia yhteyksiä isostakin tietomassasta sekunneissa pitäen meidät kilpailijoidemme edellä tänäänkin.

Tiedon hallinta tarkoittaa meille mm. liiketoiminnan prosessien ymmärrystä ja niitä tukevien tietomallien hahmottamista, tiedon laadun analysointia ja parantamista, saumatonta integroitumista mihin tahansa järjestelmään, tietokantaan tai palveluun. Meillä on menetelmät ja välineet, joilla MDM ja Hadoop saadaan luontevaksi osaksi informaatioarkkitehtuuria.

SAS® Analytiikan Neuvontapalvelut

Liiketoiminnan löytöretket analytiikkaan

Meillä on sinulle apua SAS-projekteihin

Ota yhteyttä:

Palvelujohtaja Henrikki Hervonen

040 540 3311
henrikki.hervonen@sas.com
Ratkaisukartoitukset ja –esittelyt:

Ismo Saukkonen

050 384 3157
ismo.saukkonen@sas.com

 

Konsultointi, projektit ja tekninen tuki

Jukka Virtanen

040 7283599
jukka.virtanen@sas.com

Koulutus ja akatemiaohjelma:

Juha Jokinen

050 3687875
juha.jokinen@sas.com


Back to Top